FAQFAQ   HledatHledat   ČlenovéČlenové   VF TeamyVF Teamy   VFdářVFdář   RegistraceRegistrace  BB značkyBB značky   Moje nastaveníMoje nastavení   Mám nové zprávy?Mám nové zprávy?   PřihlášeníPřihlášení 

Virtua Forum -> Hra, herní módy a hardware -> Virtua Fighter 5 Final Showdown Tiskni témaTisknout   Threaded  

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma 
Autor Zpráva
ZSS

Město/City : Brno

Příspěvek: #1   PříspěvekZasláno: pá únor 19, 2010 3:41 pm     Předmět: Virtua Fighter 5 Final Showdown Odpověz na tento příspěvek Odpovědět Odpověz s citátem Citovat

Sega na letošním AOU 2010 přestavila video s názvem "Virtua Fighter 5 Final Showdown". Prezentace obsahuje postavy VF5R s novými tahy a kostými (download z VF.JP).

Zda se opravdu jedná o nástupce VF5R zatím není známo, stejně jako možnost případných portů mimo japonské arkády. Současná iniciativa serveru VFDC VF5R for Console tak nejspíš bude updatována na "VF5FS to Console".
Zobrazit příspěvky z předchozích:   

Virtua Forum -> Hra, herní módy a hardware -> Virtua Fighter 5 Final Showdown  Threaded  
Časy uváděny v GMT + 1 hodina

Přejdi na: