|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zelda

|
Příspěvek: #1 Zasláno: ne červenec 24, 2005 4:32 pm Předmět: Charaktery postav? |
Odpovědět Citovat |
|
Ahoj chci se zeptat, jestli jsou postavy ve VF4 nějak předem "určeny" pro určitý způsob boje, kupříkladu, jestli některá postava je určená na ofenzivní boj a jiná třeba více na defenzivní.
Jsem začátečník ve VF4 a mou oblíbenou postavou je Lei Fei. Když bojuju proti LeiFeiovi ovládanému programově, přijde mi, že jeho síla je v tom, že roztopí neuvěřitelnou smršt úderů a kppů a já mám smůlu :-)
(díky a předem oceňuji, že mi nenadáte do hlupáků :-)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZSS

|
Příspěvek: #2 Zasláno: út červenec 26, 2005 11:39 am Předmět: povaha boje postav |
Odpovědět Citovat |
|
Ahoj Zeldo, vítej do klubu. V životě bychom žádnému VFerovi nenadali do hlupáků :)
Těžko na tuhle otázku odpovědět. U Lei Feie jsi jeho sílu odhadl na smršť kopů a úderů, takže vlastně jeho přednost vidíš v různosti a nepředvídatelnosti. Třeba Unicorn ale přestal Lei Feie hrát přesně z opačných důvodů, protože ho jeho stancy a dané stringy omezovaly ve vytvoření vlastních mix-upů. Každý boj se skládá ze znalosti oponentovy postavy a jeho stylu a každou techniku nebo strategii lze překonat jinou. AOT i ADT platí pro všechny postavy. Výborná inspirace je Tactics Advice v Trainingu a replaye na DVD.
Jinak úplně souhlasím s tvým "skromným názorem" ve VF x Tk :) _________________ střechy jsou mi chodníkem a mířím výš |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelda

|
Příspěvek: #3 Zasláno: st červenec 27, 2005 4:25 pm Předmět: lama question |
Odpovědět Citovat |
|
Jak už jsem psal, s VF4 teprve začínám a chtěl bych Vás, nadmíru zkušené VF borce požádat o radu - jak je nejlepší začít? Hrát Arcade, třeba s vyšší obtížností? nebo valit Quest, nebo do zblbnutí dávat Command training, nebo radši mydlit druhého playera?
Začal jsem hrát se svou kočkou a nevěřili byste jak mi zezačátku dávala s Aoi na hubu, naučila se pár komb a hlavně ten její základní, hodně rychlý kop :-)
p.s. s jakou postavou hraje Chibita? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
unicorn
<Je nám líto, ale váš avatar nebyl nalezen>
|
Příspěvek: #4 Zasláno: so červenec 30, 2005 3:31 pm Předmět: Re: Charaktery postav? |
Odpovědět Citovat |
|
Chibita hraje Liona
Jinak obecne se da rict, ze postavy jsou predurceny pro urcity styl boje; ale ne v rovine agresivni/obranny. Zvladnou vsechno, jen po svem. Hrat okiezeme s LeiFeiem je neco ABSOLUTNE jineho nez hrat okizeme kuprikladu se Shunem.
Jak zacit? Hmm... Zalezi na nature. Muzes si prochazet movelisty a ucit se tahy a juggly, pak si nastudovat juggly a mixupy a zacit hrat. Muzes zacit hrat v questu a ucit se vse za pochodu. Muzes stravbit dny a dny v pracitice, kde budes s nastavenim reakci CPU zkouset a vymyslit ruzne moznosti. Muzes si vymyslet mixupy a styl hry tak, ze si budes s framama pred sebou, hrou pred sebou a papirem pred sebou vymyslet sekvence uderu, psat si v nich rozcestniky a mozna pokracovani a navazani. Muzes se ucit tak, ze si najdes dobreho hrace, ktery hraje nejak tak, jak ti to vyhovuje (VYHOVUJE, ne libi se! To je v bojovkach PO|DSTATNY rozdil) a budes se divat co, kdy a jak dela v boji; a u toho premyslet proc to dela - a az to co, kdy jak a proc pochopis, zacnes to delat sam. Muzes delat cokoli jineho, nebo tohle vsechno naraz. Hlavni je, aby te tvuj zpusob uceni bavil a aby ti vyhovoval.
Tohle je ale uceni se taktiky. Krome ni musis zvlandout jeste mindgame a reakce. Mindgame se da naucit praxi, zkousenim a z videi. Reakce... Ty se daji ziskat jen a pouze v bojich. Jiste ,daji se trochu vytrenovat i v practice. Ale bez boju mas smulu... _________________ d+P d+P d+P d+P d+P d+P přehoz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pacco
Založen: 23. 06. 2004 Příspěvky: 100 Město/City : Žďár nad sázavou
|
Příspěvek: #5 Zasláno: čt srpen 04, 2005 4:56 pm Předmět: Re: Charaktery postav? |
Odpovědět Citovat |
|
| Zdravim Zeldu konecne nekdo kdo bydli kousek ode me mohli bysme nekdy sejit a dat par maču co ty na to a myslim ze bych mohl i poradil do zacatku hmm?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZSS

|
Příspěvek: #6 Zasláno: po srpen 08, 2005 10:18 am Předmět: Session se Zeldou |
Odpovědět Citovat |
|
jo tak u toho chci bejt!! Knot se vrací 12. nebo 13. a pak následující pátek stejně plánujeme session před Vídní, tak by se dalo něco domluvit, pokud by byl zájem. _________________ střechy jsou mi chodníkem a mířím výš |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelda

|
Příspěvek: #7 Zasláno: po srpen 08, 2005 6:13 pm Předmět: session or smashdown? :-) |
Odpovědět Citovat |
|
už vidím jak na mě vybalíš to svý 205 damage a bude po matchi :-)
díky ale za vynikající nabídku! u mě bude ale do konce prázdnin problém s časem.
dovedu si představit kolik cenných zkušeností bych získal, ale červenám se při pomyšlení jakou si ukrojím ostudu se svými pár a ještě asi mizerně časovanými komby :-)))
a jak by sis to představoval? kde? u mě? u tebe? u ZSS?...nebo na živo v parku ? :-))
p.s. ze všech VF postav zatím nejvíc nesnáším VAnessu, ta mi dá většinou do držky, ale pomalu se jí učím utloukat neustávajícíma útokama. sice to hezky nevypadá, ale hlavně že je na zemi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelda

|
Příspěvek: #8 Zasláno: po srpen 08, 2005 6:16 pm Předmět: zachytávání videa |
Odpovědět Citovat |
|
kluci jde nějak ps2 připojít místo k tv tak k monitoru? na pc existují prográmky na zachycování videa, takže by se daly dobře ukládat jednotlivé matche.
jak se jsou zachycená ta videa ze zápasů?
díky
p.s. začal jsem s hiraganou ... a,i,u,e a dneska o :-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pacco
Založen: 23. 06. 2004 Příspěvky: 100 Město/City : Žďár nad sázavou
|
Příspěvek: #9 Zasláno: so srpen 13, 2005 1:09 pm Předmět: Re: Charaktery postav? |
Odpovědět Citovat |
|
| No ps2 de pripojit k monitoru ale neni to peknej pohled(teda co ja sem videl)Ale na ty videa by urco stacilo.A co se tyce naky Session tak u nas bude LANparty takze tam by to slo ale jeste nevim kdy bude mozna nakonci srpna nebo v zari jeste se ozvu a upresnim to |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
einee
|
Příspěvek: #10 Zasláno: st únor 25, 2009 10:23 am Předmět: postavy |
Odpovědět Citovat |
|
Pořát se nemůžu rozhodnout mezi Lauem , Leiem a tak mi poraďte ať se konečně rozhodnu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|